Gebruikers verwijderen
Wens je ervoor te zorgen dat een account tijdelijk of definitief geen toegang meer heeft tot jullie werking (bijvoorbeeld bij uitdiensttreding)? Ga via gebruikersbeheer naar het detail van de account en zet hier de toggle ‘Actief’ op inactief. Dit heeft als gevolg dat de account niet meer zal kunnen inloggen op Mijn Mooie Straat.
Wanneer iemand de organisatie verlaat kan de account worden verwijderd uit het systeem. Navigeer naar de desbetreffende gebruiker. Als admin zie je op de detailpagina, rechtsboven ‘Opties’ staan. Klik op ‘Gebruiker verwijderen’ en bevestig de volgende stap. Hierop wordt het account volledig verwijderd en verliest die persoon toegang tot het pro-platform en eventueel de mobiele app.
