Locatie optimaliseren

Geef de correcte toestemming aan de app van Mijn Mooie Straat om gebruik te maken van je locatie tijdens opruimsessies.

Merk je dat je opruimsessies er ‘blokkerig’ uitzien, lijkt het erop dat je GPS-signaal wegvalt tijdens je opruimsessie? Zorg ervoor dat we steeds gebruik mogen maken van je locatie tijdens je opruimsessies, ook wanneer je de app sluit en je smartphone opbergt tijdens je wandeling. Eenmaal je je opruimsessie hebt afgesloten wordt er geen gebruik meer gemaakt van je locatie.

Kijk onderstaande instellingen na op je smartphone:

Android

Instellingen > Apps > Mijn Mooie Straat > Machtigingen > Toegestaan > Altijd toestaan

Android instellingen locatie

iOS

Instellingen > Apps > Mijn Mooie Straat > Locatievoorzieningen > Altijd

iOS instellingen locatie