Locatie en meetstroken

Duid je locatie aan van je project. Dit kan op twee verschillende manieren:
- Door het adres in te geven
- Door in te zoomen op de kaart en het gewenste gebied in kaart te brengen

Eenmaal het gebied waar je project zich afspeelt zichtbaar is op de kaart, baken je het af aan de hand van dit icoon.

locatie icoon

Klik op de gewenste plek op de kaart om een eerste punt aan te duiden en baken het gebied af door meerdere hoekpunten toe te voegen. Sluit het gebied af door het begin- en eindpunt met elkaar te verbinden.

Pas je gebied aan door de hoekpunten van het afgebakende gebied te verslepen. Wens je opnieuw te beginnen, dan kies je voor de optie opnieuw tekenen.

Voeg één of meerdere meetstroken toe binnen de afbakening van je project via de knop ‘+ meetstrook toevoegen’

Teken één of meerdere meetstroken binnen de afbakening van je project:
- Geef de nieuwe meetstrook een naam
Beschrijf de nieuwe meetstrook

Je kan kiezen uit twee verschillende types meetstroken:
- Looplijn of route
- Vorm (gebied)

Meetstrook ingeven

Klik binnen je locatie op de gewenste plek op de kaart om een eerste punt aan te duiden en baken het gebied af door meerdere hoekpunten toe te voegen. Sluit het gebied af door het begin- en eindpunt met elkaar te verbinden. Een lijn teken je door meerdere punten met elkaar te verbinden en een dubbelklik uit te voeren om de lijn af te sluiten.

Sla je nieuwe meetstrook op via de knop ‘Meetstrook opslaan’.

Je kan maximaal vijf meetstroken toevoegen per project.