Project detail: Metingen

Meting ingeven
Een nieuwe meting ingeven kan via de knop linksboven ‘+meting ingeven’. Doe je dit vanuit een project, dan selecteer je meteen de meetstrook waarvoor je een meting wenst in te geven. Selecteren kan door op de meetstrook in kwestie te klikken op de kaart en dan op de knop ‘selecteer’ te klikken. Je kan ook onderaan de pagina in de tabel de desbetreffende meetstrook meteen selecteren

meetstrook selectie

Naargelang het meetontwerp vul je op de volgende pagina de eenheden in per fractie of globaal. Dit kan via de ‘+’ en ‘-’ tekens of door in het invuldveld te klikken en de waarde meteen in te geven.

meting ingave

In de volgende stappen kan er bovendien nog een opmerking worden toegevoegd en kan de datum nog worden aangepast.

Metingen raadplegen
Het overzicht van alle metingen bevat de volgende informatie:
Datum waarop de meting werd uitgevoerd
- Meetstrook: naam van de gemeten meetstrook
- Type meting: nulmeting of effectmeting
- Uitgevoerd door: naam van de persoon die de ingave uitvoerde
- Telling: overzicht van de telling onderverdeeld in zwerfvuil en/of sluikstort

Op elke meting kan worden geklikt, waarna je naar de detailpagina van de meting gaat. Hier kan je via ‘wijzig informatie’ de datum en opmerking aanpassen. Via ‘wijzig telling’ heb je toegang tot de gegevens van de telling zelf en kan je ook die aanpassen. Vergeet niet steeds op ‘toepassen’ te klikken om je gegevens te bevestigen.

meting wijzigen