Projecten beheren of bewerken

Om een project te beheren ga je als volgt tewerk:

1. Ga naar het overzicht van alle projecten
  2. Selecteer het project
  3. Klik op ‘Naar detail’

Via de eerste tab ‘info’ kan je alle gegevens raadplegen die betrekking hebben tot je project.

Rechtsboven kunnen er bijkomende handelingen worden uitgevoerd via ‘opties’
Project dupliceren: maak een kopie van je project. Enkel de algemene informatie, de locatie en meetstroken worden gekopieerd.
- Download projectinfo .pdf: alle informatie betreffende je project op een rijtje.
- Download meetformulier .pdf: voor elke meetstrook één formulier die je in het veld kan laten invullen.
- Exporteer alle metingen .xls: een overzicht van alle metingen die werden uitgevoerd op het project.
- Project verwijderen: opgelet, dit kan niet ongedaan gemaakt worden.

Project opties

Gegevens wijzigen
Kies rechtsboven ‘wijzig informatie’ waardoor alle velden aanpasbaar worden. Enkel velden waar je wijzigingen op kan uitvoeren worden getoond.

Foto’s kan je meteen toevoegen via de knop ‘voeg een foto toe’, het is niet noodzakelijk de knop ‘wijzig informatie’ hiervoor aan te klikken. Foto’s laden bijgevolg meteen in wanneer je ze hebt geselecteerd.

Meetontwerp aanpassen
Opgelet! Een meetontwerp kan enkel worden aangepast wanneer er nog geen metingen op het project werden uitgevoerd.

Klik hiervoor ook op ‘wijzig informatie’ en daarna op ‘aanpassen’ ter hoogte van het meetontwerp. Hierop kan je de nodige gegevens aanpassen:
- Kies voor zwerfvuil en/of sluikstort
- Duid aan of je globaal telt of per fractie
- Duid de verschillende fracties aan
- Bevestig je telwijze (aantal stuks, aantal zakken (60L), kilogram)

Project afsluiten
Het afsluiten van een project kan ook via de tab ‘info’. Tijdens het afsluiten vragen we je ook de impact van het project in te vullen en een afsluitdatum te bevestigen. Afgesloten projecten kunnen achteraf steeds worden heropend.

Project afsluiten