Meldingoverzicht

Alle meldingen worden standaard weergegeven van nieuw naar oud in het overzicht. Door op een melding te klinken vouwt deze open en wordt extra informatie en de belangrijkste actieknoppen getoond. Zo is het mogelijk om de status aan te passen en/of een team toe te wijzen aan de melding. Verder kan de melding hier ook als prioritair worden aangeduid.

Van hieruit kan er ook worden doorgeklikt naar de detailpagina van een specifieke melding waar alle gegevens terug te vinden zijn en beheert kunnen worden.

Sorteren
Het overzicht kan gesorteerd worden op aanmaakdatum, ID, status, ploeg of laatste wijziging via de sorteer functie rechts onder de zoekbalk.

Zoeken en filteren
Bovenaan het overzicht kan naar specifieke meldingen gezocht worden via de zoekbalk. In de zoekbalk kan gezocht worden op het adres en/of de ID van de melding.

Naast zoeken kan het overzicht ook gefilterd worden op alle mogelijke parameters (categorie, status, ...) die gekoppeld zijn aan een melding. Selecteer hiervoor net onder de zoekbalk de 'Filters' knop en maak je selectie waarop je wil filteren.

Periode filter

Standaard worden enkel de meldingen van de voorbije 90 dagen getoond op het overzicht. Om alle meldingen, of die uit een andere periode te tonen is er de periode filter die naast de standaard filter knop terug te vinden is. Selecteer één van de voor gedefinieerde periodes of stel je eigen periode samen door onderaan de 'Aangepast' optie te kiezen.

Bulk aanpassingen

Het is mogelijk de status en het toegewezen team voor meerdere meldingen tegelijk aan te passen. Hiervoor selecteer je het selectievakje links van de desbetreffende meldingen. Hierdoor verschijnen bovenaan, net onder de zoekbalk, de knoppen 'status wijzigen' en 'team wijzigen'.

Exporteren

Rechtsbovenaan onder de 'Opties' knop vinden we de mogelijkheid terug om het overzicht te exporteren als pdf of excel bestand. Het systeem exporteert enkel de meldingen zichtbaar in het overzicht, dus na het uitvoeren van een filter en/of zoekactie zullen enkel die meldingen geëxporteerd worden.