Detail van een opruimsessie

Elke opruimsessie heeft een eigen detailpagina binnen het platform. Deze is bereikbaar via het overzicht van de Opruimsessies, de kaart of de profielpagina van een gebruiker. Om deze detailpagina te bereiken klik je in het betreffende overzicht op de respectievelijke opruimsessie.

Op deze pagina zijn alle details van de betreffende opruimsessie terug te vinden:

• De gebruiker
  • Netheidsscore: deze score toont de subjectieve beoordeling van de gebruiker van de netheid op de route die werd afgelegd tijdens de opruimsessie (score op 10).
  • Start: Adres waarop de sessie werd gestart
  • Einde: adres waarop de sessie werd beëindigd
  • Afgelegde kilometers
  • Verzamelde zakken: aantal zakken zwerfvuil geregistreerd tijdens de sessie (geen rekening houdende met het volume)
  • Gemaakte meldingen: aantal meldingen van sluikstort, schade en dergelijke gemaakt tijdens de sessie

Verder op de pagina tonen twee tabellen een overzicht van de gemaakte meldingen en verzameld zwerfvuil tijdens de sessie. De details van de gemaakte melding zijn raadpleegbaar door op de melding in kwestie te klikken.

Route opruimsessie op kaart
Bovenaan de pagina is een statische kaartweergave van de sessie terug te vinden. Door links net onder de kaart op de knop ‘Kaart openen’ te klikken opent een dynamische kaartweergave. In dit venster kan worden ingezoomd op de route om zo in meer detail de nodige conclusies te kunnen trekken.