Overzicht actieve gebruikers

Op het startscherm klik je onder de vrijwilligers module op de knop ‘Actieve vrijwilligers’. In dit overzicht kan je een overzicht terugvinden van alle actieve app gebruikers binnen het werkingsgebied. Een gebruiker wordt als actief beschouwd wanneer hij of zij binnen het werkingsgebied een opruimsessie heeft geregistreerd of een melding heeft gemaakt via de app

Per gebruiker worden in het overzicht getoond:

• Naam: naam van de gebruiker
  • Gemeente: woonplaats (postcode)
  • # Opruimsessies: Aantal geregistreerde opruimsessies
  • Km opgeruimd: Totaal aantal kilometer afgelegd bij het opruimen
  • Gem. duur / sessie: Gemiddelde duur van een opruimsessie
  • Verzameld zwerfvuil: het totaal aantal verzamelde zwerfvuil. uitgedrukt in liter
  • Gemaakte meldingen: het totaal aantal gemaakte meldingen van sluikstort, schade en dergelijke.
  • Actief sinds: dag waarop de gebruiker zich registreerde binnen de app.

Sorteren
Het overzicht kan gesorteerd worden via de sorteer functie rechts onder de zoekbalk.

Zoeken
Bovenaan het overzicht kan naar specifieke gebruikers gezocht worden via de zoekbalk.

Periode filter
Om enkel de gebruikers te tonen die binnen een specifieke periode actief waren kan je de periode filter gebruiken. Selecteer hiervoor rechtsbovenaan de optie ‘Periode’ en stel een periode naar keuze in.