Overzicht activiteiten per gebruiker

Elke gebruiker beschikt over een detailpagina. Deze pagina geef een overzicht van alle acties van de respectievelijke gebruiker in de app. Om deze pagina te bekijken zoek je via het overzicht ‘Actieve gebruikers’ de respectievelijke gebruiker en klik je op zijn of haar naam.

De gebruikerspagina maakt onderscheid tussen ‘alle activiteiten’ en ‘lokale activiteiten’ in de sectie ‘Samenvatting activiteiten’.

• Alle activiteiten: samenvatting van alle activiteiten die door deze gebruiker geregistreerd werden binnen de app. Deze cijfers zijn bijgevolg mogelijk  gebaseerd op activiteiten buiten het werkingsgebied van het lokaal bestuur waarbij je bent aangesloten.
  • Lokale activiteiten: samenvatting van alle activiteiten die door deze gebruiker geregistreerd werden binnen het werkingsgebied van het lokaal bestuur waarbij je bent aangesloten.

Verder bevat deze pagina een overzicht van alle lokaal geregistreerde opruimsessies én alle meldingen gemaakt binnen het werkingsgebied van het lokaal bestuur waarbij je bent aangesloten