Meldingen via Mijn Mooie Straat app

De mobiele app 'Mijn Mooie Straat' laat burgers en vrijwilligers toe om overal in Vlaanderen zwerfvuil en sluikstort gerelateerde incidenten te melden. Deze komen automatisch in Mijn Mooie Straat terecht bij het verantwoordelijke lokale bestuur en kunnen daar verder worden opgevolgd.

Een melding die gemaakt wordt via de app krijgt binnen Mijn Mooie Straat steeds de status burgermelding en wordt aangeduid met een smartphone icoon. Deze meldingen worden verwerkt volgens het ‘burgermelding proces’.

Meldingen app icoon