Notificatie burgermelding via e-mail

Wens je op de hoogte te blijven van nieuwe meldingen geregistreerd via het burgermeldpunt of de mobiele applicatie?

Ontvang voor elke nieuwe melding een e-mail in je inbox. Zo vermijd je dat je telkens moet inloggen op het platform om na te kijken of er nieuwe meldingen werden geregistreerd.

Elke e-mail bevat informatie over de melding (volgnummer, datum, locatie van het incident, categorie, omschrijving, informatie over de melder) en een rechtstreekse link naar de melding in ‘Mijn Mooie Straat’.

De melding bekijken in ‘Mijn Mooie Straat’? Klik op de rode knop ‘Melding bekijken’, log in met je account en beheer de melding rechtstreeks vanuit het platform.

Melding burgernotificatie

Wens je dit te activeren? Neem contact op via hallo@mijnmooiestraat.be en bezorg ons het e-mailadres dat hiervoor mag worden gebruikt.