Afvalpunt beheren of bewerken

Om een vuilnisbak te beheren volg je deze stappen:

1. ga naar de inventaris
  2. selecteer het afvalpunt
  3. klik op 'Naar detail'

Gegevens wijzigen
Om de gegevens aan te passen selecteer je rechtsboven 'wijzig informatie' waardoor alle velden aanpasbaar worden. Alle velden waar je aanpassingen op kan uitvoeren worden op de pagina getoond.

Belangrijk: Vergeet niet je aanpassingen onderaan de pagina te bevestigen door op de 'Toepassen' knop te klikken.

Locatie wijzigen
Om de locatie van een afvalpunt te wijzigen selecteer je rechtsboven ‘wijzig informatie’ en klik je op het icoon rechts van het adres. Hierdoor opent een nieuw venster die het mogelijk maakt de rode marker manueel te verplaatsen of het adres rechtstreeks in te geven.

Belangrijk: Zorg ervoor dat je na het aanpassen van het adres telkens op ‘toepassen’ klikt om je wijzigingen op te slaan.

Historiek
Onderaan vinden we de historiek tabel terug. Hierin worden automatisch alle wijzigingen bijgehouden die ooit werden uitgevoerd op het afvalpunt.

Afvalpunt verwijderen
Om een afvalpunt te verwijderen selecteer je vanop de detailpagina van het afvalpunt rechtsboven ‘Opties’ en kies je de optie 'Afvalpunt verwijderen'. Bevestig de actie om het afvalpunt én alle daaraan gekoppelde metingen definitief te verwijderen