Meting registreren

Een meting registreren van een afvalpunt gaat als volgt:

1. Afvalpunt selectie: selecteer het afvalpunt waarop de meting zal worden uitgevoerd door het ID in te geven, door de QR code in te scannen of door te zoeken op de kaart aan de hand van adres of de geolocatie.
  2. Verifieer aan de hand van de foto en gegevens van het afvalpunt dat het wel degelijk om het correcte afvalpunt gaat.
  3. Duid de vullingsgraad aan
  4. Geef aan of er sluikstort aanwezig is IN het afvalpunt
  5. Geef of er sluikstort aanwezig is ROND het afvalpunt
  6. Geef aan of er zwerfvuil aanwezig is rond het afvalpunt (optioneel)
  7. Geef aan of het afvalpunt vuil of beschadigd is (optioneel)
  8. Voer eventueel een opmerking toe aan de meting (optioneel)
  9. Pas indien nodig de datum aan waarop de meting werd uitgevoerd (optioneel)

Om tijd te winnen is het mogelijk om vanaf stap 5 de meting al te registreren zonder de resterende stappen te moeten doorlopen. Klik hiervoor op 'Meting doorsturen' naast de volgende knop.

Na de flow te hebben doorlopen krijg je de bevestigingspagina te zien met daarop een samenvatting van de meting. Van hieruit kan een nieuwe meting gestart worden of kan je terug naar de startpagina.