Meting overzicht

Het meting overzicht bevat alle metingen die ooit werden gemaakt op alle afvalpunten in de inventaris. Van hieruit kan je naar de detailpagina van een specifieke meting navigeren door er op te klikken.

Sorteren
Het meting overzicht kan gesorteerd worden op aanmaak datum en de vullingsgraad via de sorteer functie rechts onder de zoekbalk.

Zoeken en filteren
Bovenaan het overzicht kan naar specifieke metingen gezocht worden via de zoekbalk. In de zoekbalk kan je zoeken op het adres, de ID en/of de omschrijving van het afvalpunt.

Naast zoeken kan het overzicht ook gefilterd worden op alle mogelijke parameters (type locatie, uiterlijke kenmerken, ...) die gekoppeld zijn aan een afvalpunt. Selecteer hiervoor net onder de zoekbalk de 'Filters' knop en maak de selectie waarop je wil filteren.

Bulk aanpassingen
Het is mogelijk om de datum van de meting voor meerdere metingen tegelijk aan te passen. Hiervoor selecteer je het selectievakje links van de desbetreffende meting(en). Hierdoor verschijnt bovenaan, net onder de zoekbalk de optie 'Datum aanpassen'. Ook kan je op deze manier meerdere metingen tegelijk verwijderen.

Exporteren
Rechts bovenaan onder de 'Opties' knop vinden we de mogelijkheid terug om de inventaris te exporteren als excel. Het systeem exporteert enkel de metingen die op dat moment in de inventaris staan. Metingen die niet getoond worden door een zoek en/of filter actie worden bijgevolg niet mee geëxporteerd. Er zijn twee verschillende export functionaliteiten beschikbaar.

Afvalpunten - Metingen - Export

- Exporteer alle metingen (excel)
Via deze optie exporteer je meteen alle metingen die op dat moment in de inventaris worden getoond. Je kan dus per meting elk resultaat gaan raadplegen in die excel.

- Exporteer samenvatting (excel)
Via deze optie exporteer je de geaggregeerde metingen per afvalpunt. Op die manier krijg je een snel overzicht van de hoeveelheid metingen die werden uitgevoerd op het afvalpunt. Bovendien krijg je per afvalpunt de resultaten ook procentueel voorgeschoteld.