Afvalpunt toevoegen

Een afvalpunt kan worden toegevoegd vanop de afvalpunten inventaris door links bovenaan het scherm op de '+ Voeg afvalpunt toe' knop te klikken.

1. Type: selecteer het type afvalpunt dat je wenst toe te voegen. Naargelang je keuze zal je de mogelijkheid krijgen een fractie aan te duiden of niet.
  2. Fractie: indien je koos voor een afvalpunt van het type ‘vuilnisbak’, ‘sorteerstraat’ of ‘glascontainer’ duid je hier de specifieke fractie aan.
  3. Locatie: gebruik je huidige locatie op smartphone of tablet of zoek op adres om de juiste locatie van de vuilnisbak aan te duiden. Duid de exacte locatie aan door de rode marker op de kaart naar de exacte locatie van de vuilnisbak te verplaatsen (het adres zal zich automatisch aanpassen).
  4. Locatiedetail: selecteer de type locatie en type ondergrond uit de respectievelijke lijsten.
  5. Foto (optioneel): voeg één of meerdere foto's toe van de vuilnisbak. We adviseren steeds om één foto van dichtbij te maken en één van op afstand om vlotte herkenning achteraf te garanderen.
  6. Kenmerken: selecteer het materiaal en kleur van de vuilnisbak uit de respectievelijke lijsten.
  7. Afmetingen: duid het volume en inwerpopening van de vuilnisbak aan.
  8. Ledigingsfrequentie: selecteer de frequentie in de lijst waaraan de vuilnisbak wordt geledigd.
  9. ID en opmerkingen (optioneel): voeg een eigen ID toe aan de vuilnisbak (kan ook op een later moment) en, indien van toepassing, een bijkomstige opmerking.

Nadat het afvalpunt werd aangemaakt krijg je automatisch een bevestiging te zien met daarop een samenvatting van de voornaamste gegevens. Hier is meteen ook het automatisch toegekende, unieke systeem ID zichtbaar.