Meting beheren of bewerken

Om een meting te beheren volg je deze stappen:

1. ga naar het meting overzicht
  2. Selecteer de meting

Gegevens wijzigen
Om de gegevens aan te passen selecteer je 'wijzig informatie' rechts bovenaan waardoor alle velden aanpasbaar worden.

Belangrijk: Vergeet niet je aanpassingen onderaan de pagina te bevestigen door op de 'Toepassen' knop te klikken.

Meting verwijderen
Om een meting te verwijderen selecteer je rechtsboven het opties menu en kies je de optie 'meting verwijderen'. Bevestig de actie om de meting definitief te verwijderen.