QR-codes downloaden

Indien je een meting wenst uit te voeren kan je aan de hand van de QR-code makkelijk het juiste afvalpunt selecteren. Lees hier hoe je makkelijk een meting kan registreren.

Wij bieden QR-codes aan zonder opmaak (simpel) of met een beperkte opmaak (uitgebreid) waarbij gegevens zoals ID-nummer en adres in worden opgenomen.

De QR-codes voor de afvalpunten kunnen in groep gedownload worden of per afvalpunt.

In groep

• navigeer naar de afvalpunten inventaris
  • [optioneel] indien je van een selectie afvalpunten de QR-codes wil exporteren, pas je eerst de nodige filters toe
  • klik rechtsbovenaan het overzicht op ‘Opties’
  • selecteer ‘Exporteer QR-code (simpel)’ of ‘Exporteer QR-code (uitgebreid)'
  • de download start automatisch
download QR-code groep

Per afvalpunt

• navigeer naar de afvalpunten inventaris
  • selecteer het afvalpunt waarvoor je de QR-code wenst te downloaden en selecteer ‘Naar detail’
  • klik rechtsbovenaan de pagina op ‘Opties’
  • selecteer ‘Exporteer QR-code (simpel)’ of ‘Exporteer QR-code (uitgebreid)'
  • de download start automatisch
download QR-code detail

Verschil tussen simpel of uitgebreid

De QR-codes werden op twee verschillende manieren opgemaakt. De uitgebreide versie bevat het ID, adres, de url ‘mijnmooiestraat.be’ en de QR-code uiteraard. De simpele versie bevat enkel en alleen de QR-code zonder bijkomende informatie.

QR-codes afdrukken

Wanneer je de QR-codes hebt gedownload, kunnen deze afgedrukt worden. Het formaat van de sticker is 10x10cm, maar kan eenvoudig op kleinere, vierkante formaten gedrukt worden.

Idealiter neem je contact op met een gespecialiseerd drukker om een optimale kwaliteit te garanderen. Opteer voor een slijtvast en weerbestendig materiaal voor een langere levensduur van de stickers.